-

vafan har man på sig när man drar till världens coolaste och mest olika tvillingar på nyårsfest? och vem sover man hos!?

de frågorna måste besvaras innan man lägger sig igen.

godnatt för sista gången detta år.

depression takes over.

Jag vill inte. Eller vill jag?

Nästa år fyller min årskull arton. Det är ju kul? "Vi kan dra på krogen lagligt!!!" Men är detta verkligen vad arton cirkulerar om. Alkohol? Liksom, ja, jag super gärna, och ja, jag tycker det är kul med att kunna dra på krogen utan att behöva vara på toa och "skita" i tio minuter medan vakten kollar leg. på alla. Men det känns samtidigt som att många har för höga förväntningar på det.

Har jag kanske för höga förväntningar på mig själv? Har jag kanske kommit till en tonårskris då jag inte vet om jag skall spela med eller om jag nu bara skall gömma mig bakom en osynlig fasad?

Detta är vad tonåren handlar om, du skall finna dig själv. - Mamma

summary of the year you will remember as the one before it all changed

Dragna slutsatser.

Kulturveckan var sista gången vi pratade. Du tyckte antagligen att det var helt okej, eftersom jag var berusad och jag bad dig ta hand om henne en kort stund. Hon jag sov bredvid. Ni blev bra vänner, och hon lekte matchmaker och fixade ihop er. Paret som inte syntes till, förän din pojvän skaffade stil.
Det var precis efter att höstterminen börjat. Jag hade släppt mycket av all den ångest som hade kokat inombords och intalat mig själv, att år 2 på den mest fantastiska gymnasieskolan någonsin kommer vara en höjdare. Vi pratade inte. Jag byggde mer ångest. Jag byggde bättre relationer med de jag kan kalla nära vänner nu. Jag byggde upp en barriär, sade till mi själv att nej; ingen mer kärlek här inte, inte på länge. "Jag älskar att vara singel", det var vad ni fick höra. Men det var inte den råa, rena, hemska sanningen. Jag ville ha någon där bredvid mig. Någon som skulle sitta där, vara min vän, min älskade, min kärlek. Vara den som bestal mitt hjärta varje gång vi var nära varandra, och på grund av det skulle vi vara oskiljbara. Men nej, jag fick en smäll på käften som ledde till ett köttsår som fortfarande inte läkt.
Dagarna gick, som sakta blev ett antal veckor. Månader passerade stadigt men säkert, och jag undrade om vi någonsin skulle kunna konversera. Jag kom att tänka på då din dubbelmoral bröt sig läs och jag inte visste hur jag skulle bete mig runt dig. Jag sa att jag älskade dig, men jag gjorde inte det. Jag älskade inte mig heller för den delen, så du kan inte komma och beskylla mig för lögnaktiga känslor. Jag var förälskad.
December kom. Skolans kärleksförening hittade inspiration i Mean Girls. Jag övervägde att skicka en polkagris till dig, make a mence, men jag gjorde inte det. Borde jag vara glad?
Dagen innan nyår kom och jag satt och diskutera vår relation med en annan som verkigen förstår. Denne vise man sade att det ändå bara gått ett år. Han sade att också bäckäng verkat ha förändrats oerhört sedan han gick där och att folk var mer öppna.
Vi var öppna, vi var där för varndra, men inte längre.

Tjugohundranio. Året då vi drog våra slutsatser - for better or for worse.

the annual feeling-fat day


Selita Ebanks - VSFS 2009

Och då siter man där åter en fin kväll och kollar på Victoria's Hemlighets underbara modevisning. Not so wonderful. Eller liksom, känns det inte som att det är så mycket mindre show visat nu för tiden än säg, 2005? Jag har följt denna sjukt länge... så jag vet vad jag snackar om. Modellerna blir lätt inte fulare, bakgrunden blir ju inte mindre ståtlig, musiken är inte vad man kallar tråkig. Allt är bra, men det känns väldigt krystat på något sätt.
Jaja, varför klagar jag ens. Det är 19 timmar kvar innan ett nytt år slår mig rakt i ansiktet. Det är året då jag, Armin Semovic, den sjuttonåriga bäckängiten fyller arton.

companions of this day
Fikade med Sebastian idag, vilket var mysigt värre.
Och nu väntar jag på att Arnela skall höra av sig. Eller jag skall nog ringa henne, kasnke dags.

Victoria's Secret Fashion Show ikväll. FÅR inte missa.

celebrating sara s. on bränneriet


askul var det i alla fall. lagom berusad, lagom stämning, väldigt kul!

doesn't she look french?Nu skall jag gå och träffa min favoritfransysska - Klara. Cigaretter, staden och kärleksfullt prat. Blir det bättre?

dancing in the moonligt 25/12


Klockan är halv fyra. Jag ligger i sängen.


Jag beundrar min outfit som skall bäras av mig på lördagen efter bilden togs.


Jag läser böcker som utökar mitt engelska ordförråd.


Jag sms:ar med snygga personer som dricker och har kul på juldagen.


Jag funderar på om jag borde se hunger snart. Och varje gång jag ser miniatyr-eiffeltornet som jag fick av min före detta franska-lärare vill jag bara rymma dit.


Till slut somnar jag med kameran fortfarande på.


put an (week)end to it.Ja, det blev lite vilt i lördags. Det var väldigt kul i alla fall. Kristel åker till Holland, och denna bild är från avskedsfesten. Jag, Kristel och Boy.

fun day with sanne & patricia
och imorgon vankas det fest.


reminder to myself

in på topmans hemsida idag!

massa käder du vill ha, på REA! ( HAHAHAHAH, YES)

godnatt.

my hair thoughout the times

1. Hej, indiepopparn
2. Fjortisboi
3. Mika?

Alltså, jag saknar långt hår, men jag tror seriöst att jag aldrig kommer orka låta det växa ut. SKall klippa mig innan skolan börjar igen, och då blir det betydligt kortare. :)

An unusual christmas

Hallå! Jag är fan glad över att mina föräldrar inte fördärvar mig med en heldag av mys och sådant. Jag behöver umgås för mig själv varje dag några timmar, och det får jag.
Till skillnad från många familjer äter vi bara tillsammans, är glada hela tiden - och såklart kommer det - klapputdelningen, smo jag tycker är roligast. Vi kollar inte kalle anka, liksom, vafan? Orka se samma sak varje år. Trackasera mig inte nu med värsta kommentaren om att Kalle är bra, för det kanske det är, men jag orkar seriöst inte. Tradition och tradition.
När jag flyttar hemifrån skall jag ha en svart gran med massa fina silvriga blåsta glaskulor, och massa småpynt. Jag känner att "the black christmas is coming soon"

Under mina ensamma timmar skall jag kolla på Indiana Jones, gärna alla tre gamla. Jag älskar dem, och det är näsan lite jullov för mig, att kolla på dem.


I try to imagine a careless lifeI all min ensamhet sitter jag och lyssnar på Beirut och är förbannad över diverse saker. Jag gillar inte att se på honom, jag gillar inte att jag inte kan gå i kläder jag vill ha eftersom jag inte är tillräckligt smal, jag gillar inte att jag bara lyssnar påbra musik när jag är deprimerad, vilket inte borde vara okej.

jag gillar inte mig för tillfället.

god jävla jul <3

flanell's not my thing, i think

'

Även om flanellskjortor är väldigt fina, kan ajg säga att jag inte såg så bra ut i den som skogshuggare denna halloween.

Men i nuläget spelar inte det någon roll, för jag sitter verkligen och är glad - och lyssnar på Jonna Lee.

pusspusskärleksmumshejpådigkramhejhoppsnopp

the right to own a pair of shoes can cost you a visit to courtSkall börja med att säga att dessa skor är något som bara platsar på Karaktären Betty i Ugly Betty, och det är inte okej att tycka att de är snygga, varken de mer rundade, eller de mer originella.
Nu kommer det jag glömt ta uppe flera gånger i min andra blogg.
Såklart finns det kopior av dyra skor överallt, men den som tar priset är verkligen Steve Madden.
Liksom, man kan tro att detta är ett skämt, men ni ser själva hur lika hans är (till höger) Balenciagas (till vänster)? Det är inte så stora skillnader.
Och nu stämmer Balenciaga Madden shoes för att vara nästa identiska. Och jag förstår varför, för liksom, Steve Madden klackar är dyra bara dom... och så skall han plagiera andras, som det kanske jobbats på väldigt länge för att få något eget.
Sen är detta inte första gången han kopierar stilar, det har hänt Alexander McQueen, Jimmy Choo, Gucci m.m.

Väldigt snällt, Steve, väldigt...

phi - cancelledModehuset Phi stänger ner efter konkurs. Jag tycker det är lite synd, för jag gillar verkligen allt som är svart typ. De små detlajerna gör mycket. Detta är från S/S 10, vilket blev sista modevisningen ever för Phi.

Ni måste hålla med om att svart klär allt och alla.

i can feel the summerbreeze touching my warm cheek as you hold my hand and we slowly but steady fall in love


good gracious...Jag vill töja min öronsnibb. Så jävla snyggt. Men måste vänta någo månad till. Observera dock att jag inte vill ha det så uttöjt, utan bara 1 cm. (10 mm). Men de tär jävligt snyggt, och hans stil, han på bilden, är fan dundersnygg!

favorite pictures of the shoot 18/12


vvvJag hade väldigt kul i fredags, och jag känner att det kanske är lite försent att skriva om det nu. Fast ja, det var väldigt underhållande och en väldigt kärleksfull stämning fick oss alla på humör.

Fashion-bild på mig och en av Emmas p(or)resenter.

no relevance to fashion at all - because sometimes i need to come around myself and be strong

När man känner sig utvsad från en umgängeskrets som man verkligen gillar ska man fan ta sig i kragen och stå med huvudet högt. Så känner jag i alla fall.

Att inte kunna lita på någon efter vad som känns en evighet av vad man trodde var bra vänskap är inte heller det allra bästa.

Nu sitter man här, lyssnar på bedårande musik.

"Stand strong, and you will grow -

wait 'til you see my smile
wait 'til they see your smiles"

Att spekulera är bra, och så som jag känner nu kommer inte ni betyda så mycket för mig om inte ni ändrar er.

walking in a winter wonderlandJa, då hade man skolavslutning. Det var mysigt. Vi utbytte presenter i klassen med, Sandra fick min fantastiskt goda kladdkaka, jag fick Olivias pralinhjärtan. Väldigt gott, men ja, kommer fan aldrig bli smalare.

Efter det drog jag på en kaffe hos Karolina. Därefter körde vi ut till Almenäs, en sjö i ganska så fina Borås under denna dag. Vi fotades, vilket var askul. Men det var sjukt kallt också. "vill man vara fin får man lida pin!" - och Karolina blev jättefin.

Fler bilder kommer sen. Tänkte bara ge en preview. Skall ner till staden senare och köka middag på Oliven med några vänner, och sedan blir det dricka vin hos någon...

Vogue gone gaga?
Lady Gaga är med i senaste numret av Vogue US. Lite otippat, kan man tänka sig, men Anna Wintour valde la henne för att hon är väldigt unik. Hon är ju som sagt inte den typiska skönheten, och de flesta modeller är ju inte det. Dock fattar jag inte varför just Lady Gaga posar med riktiga modeller (Lily Cole här)?
I denna plåtning skall hon spela en häxa eller något i en Hans & Greta-inspirerad historia. Lite småsexigt med elden och allt, fast det enda jag undrar är vad killen i bilderna heter!?

Mad men? Mad TV?Jag har bara en snabb liten fråga? Borde man kanske börja kolla på Mad Men? Är den serien så bra som alla säger? Den är väldigt kritikerrosad, men liksom, alla kan ju inte tycka som recensörer gör, de är väldigt efter egen smak.

My friend Tilda Lindstam for Sandra Backlund Lookbook S/S 10Tilda är ju bara sjukt snygg! Trodde först inte det var hon, men detta måste ju hyllas på denna blogg.
Just nu känns det dock som att jag lägger upp inlägg efter inlägg, but i'm on the roll! Hittar massa trevliga saker, och jag är fan, exalterad över detta!
Lucas, fyfan för att du tog hennes jacka idag! Hon borde fan eskorteras av livvakt. Sexy Bitch ;)

Måste också säga att jag är imponerad utav våra svenska modekspare. De har börjat ta an länder utanför Skandinavien.
Sandra Backlund till exempel kommer ha dessa couture-liknande plagg sålda i olika butiker runtom i Europa.
Fantastiskt.

Project Runway Season 7 / 14:th of January 2010YEEES! Nya säsongen av Project runway kommer vara baserad i NYC! Finally tillbaka. Även om jag gillade den säsongen utav PR som går på Tv nu, har jag gillat dem i New York bättre. Säsong 7 innehåller ett gäng färgstarka karaktärer, en från Kina, en Dj och många fler. Kan knappt vänta...

Börjar alltså 14:e janurai på amerikansk tv. :)

Ann Sofie Back for TOPSHOPAnn Sofie Back briljerar med sin frånvaro, då hon istället för att göra en egen kollektion skapar en för Topshop.  
Priserna på plaggen kommer ligga mellan 600- och 800 kr ungerfär.
Här är en av klänningarna. Man ser tydligt att hon fortsätter på sitt skandalösa tema med upprivet och avskalat. Väldit "hej-jag-var-när-på-att-dö-i-en-skräckfilm", typ.

CM & ASB 4 WomenAnn Sofie Back har också gjort ett antal plagg för er tjejer. Dessa är mina favoriter!

vääry najsEn snygg skjorta i unik design, till skillnad från andra flanerllskjortor ute.
GANT Rugger (underlinjen) S/S -10.

CM & ASB
Ann-Sofie Backs sammarbete med Cheap Monday är jävligt snyggt. Det släpps imorgon och jag vill så ha den gråa tröjan med rivna sidor. Ett annat plagg ur kollektionen är den svarta jeans-skjortan. Det finns en blå också, och t-shirts och mer. Jag vill, jag vill!

Lätt att jag åker till Götet snart känner jag, blir la med Malin J.

happy endings

Imorgon sker en fotografering, och då kommer bilder på min belle & bastian-tisha. Det blir också snygga bilder på min kappa som jag typ, lever i. Och jag troor att jag kommer byta om till andra tröjor, som mina whyszecks. Karolina U och jag kommer ha en mysig dag imorgon! ;)

Just det, det är skolavslutning imorgon också. Fyfan va nice.

reminder to myself: buy it!

Så jävla fashion alltså. Alla på Bäckäng går runt i huvtröjor med Bäckängsloggan på ryggen och årtalet 1901, året då bäckäng grundades, på framsidan. Den är julröd, och känner att jag bara skulle använda den en gång, och det under Bäckäng VS Teknis.

Istället skall jag köpa Bäckängshalsduken, som är både billigare och smidigare. Jag kan använda den flera gånger utan att se ut som en julgrans-kula.

adorable winter-cutenessStickad grå-svart-melerad tröja från H&M. Vill typ, köpa den i XL och myyysa loss.

fantastic voiceEn bedårande och fantastisk röst som räddar en när staden ser ut som att den bara producerar dimma och regn.
Och albumet är jävligt bra, även om As I Am (hennes föergående album) fortfarande är ett av mina favoritalbum.

a lot going on at the same timeJag har 6 inlämningar att göra. Uppsatser, reflektioner, essä, bullshit. Alltså, jag undrar nu seriöst om våra lärare har hemliga möten där de diskuterar om hur de ska plåga oss. Ge oss tortyren vi aldrig fick i ettan, slå ner oss med högar av böcker... Vi kommer nog alla hamna på rättpsykiatriska vården innan detta år är slut.

Jag försöker hålla mig vid liv genom att sukta efter kläder jag vill ha, kläder jag kommer ha rååååd med när jag skafar mig ett jobb. Kläder som gör mig till en stjärna i andras ögon, haha!

Nej, dags att plugga...

navy trench, very practical, goes with almost everything. To get, or not to get, that is the question!Trenchcoat från Topman. Köpa eller inte köpa? Funderar fortfarnade över det, eftersom det är svårt med jackor och hur de passar när man beställer från internet, speciellt andra länder...

a very neat dressEn väldigt snygg klänning som man skulle kunna ha till jul, då man kanske inte känner för just jul-färger. Jag gillar detaljen där bak, och hon den skrynklar sig på rätt ställen. Annorlunda och även om den ser vldigt sofistikerad ut, väldigt sexig enligt mig.

Finns på TOPSHOP, ca: 440 kr.


when i was young, i never needed anyone, and making love was just for fun, those days are goneJag saknar Joel. Joel borde fan fika med mig någon dag.

Han är en jävligt duktig fotograf. og den bilden på mig på centralen i Göteborg.

Sonia Rykiel pour H&M
Igår hade Sonia Rykiel en live-visning utav sin underklädes-kollektion och den stickade kollektionen på H&M's hemsida. Ett fantastiskt kollage visades upp, med stadsdelen Saint Germain som inspiration. Det var en fanastisk show som hyllades och var väldigt unik, med till exempel en randig triumfbåge som kollage-kortegevagnarna åkte igenom.

Underklädeslinjen kommer börja säljas nu på lördag, men det stickade får ni vänta med, för det släpps i februari, 2010.

Bilder från Lisa C's blogg.

my friend Rasmus, in an editorial for Café & METRO today


RSS 2.0