fun things happened last laturday





Höhö, blod, svet & tårar. Okej, nej, jag skojar, men dans, svett & cigg. Så, det kan summera denna awesome födelsedagsfest Karolina & Tannaz hade.

TV3 - you assholes!



Nu börjar jag bli trött på TV3's ständiga efterblivenhet gällande kända program! De visar repris efter repris av America's Next Top Model, också känt som ANTM, men de har inte tid att visa ännu en avklarad säsong utav det, med en av mina favoritmodeller på lääänge! Säsong 13 handlar om modeller som annars anses för korta för branschen. Nicole är min favorit, och hon är lika lång som Kate Moss, 5'7, så jag tror att hon seriöst kan lyckas efter programmet!

Och inte bara det, snart börjar säsong 14 på amerikansk tv! TV3 - sluta skämma ut oss med förseningar!

Kate Moss for Longchamp



Kampanjen och bilder på några utav väskorna Kate Moss designat i ett sammarbete med Longchamp. Snygga, eller hur?

mia hermano - humano - thought about you when I saw these pictures











mums

be there or be square!

Jag är med och tävlar om en ganska snygg t-shirt på Gabriels blogg! Ni kan också vara med. Följ bara instruktionerna på hans hemsida, enkelt och bra! ;)


Burberry F/W 2010



En av de snyggaste kollektionerna jag sett. Christopher Bailey har gjort det igen! En blandning utav Burberrys grunder med detta moderna mastermind till designer, och vi får trenchcoats med en uppiffning, väskor i starka färger, skinnjackor, jackor i ull och massa annat som man inte förväntat sig.

Burberry kommer alltidsälja bra, och vi vet ju varför, kolla bara!

Burberry streamed live - but you can still watch it!



Om du missade visningen som gick Live igår 17.00 kan du se den på Rodeo's hemsida.

En rescension på kollektionen kommer senare. Säger bara; très bien Christopher Bailey.

interview on the way



Skolarbete på gång med RODEO's moderedaktör Agnes Braunerhielm! Woho!

Levi's Cords by Opening Ceremony - shot by Ryan McGinley



Opening Ceremony har gjort ett fantastiskt samarbete med Levi's och utvecklat en snygg kollektion i manchester för denna vår. Jag kan lätt se mig bära ett par manchesterbyxor, i rätt färg och rätt passform (svarta eller mörkgråa & tighta) Sen är bilderna helt fantastiska!

let's carrie on



Okej, när man sitter i bandage och knappt kan gå tarman ju såklart framsidan favoritserier och glor på dem i alla evighet. Sex and the City kommer förgylla min dag idag, under tiden som man väntar på den nya filmen som kommer i Maj! Är inte ni spända på att se vad som kommer i filmen? ;)

Cole Mohr in Re-Bel



Mums. Och mums på den nya tidningen Re-Bel om de har såhär snygga stories i hela tidningen!

i want those clothes


Calvin Klein Collection S/S 10 - Loving the jackets


This years favorite?



Jag tror Sibel har en stor chans att kvalificera sig vidare till finalen på lördag, direkt! Och jag tror faktiskt att hon har en chans att vinna hela skiten! Hennes låt är fräsch, hon är snygg, hennes röst är egen och för att vara ärlig, kommer hon i alla fall kunna ge Sverige en chans att vinna ESC iår, till skillnad från de senaste åren...

Förmsmak på hennes låt hittar du här!

ispired by monsters - lady gaga, a new designer to wear?



Jonny Johansson har nu börjat visa sitt välkända varumärke ACNE under London Fashion Week. Och den internationella marknaden är helt sålda på hans extrema kläder och innovativa skapande. Detta är från F/W 10-kollektionen, och jag måste säga att han rockar loss påtemat rymdvarelser från tecknade filmer. Hans kläder följer trender, samtidigt som dem är egna.

Sen är jackan i mitten fucking fabulous!

Wintour in Prada



Undrar vad Anna Wintour kommer ha på sig under Oscarsgalan iår. Hon sätter ändå trender, och eftersom det är den största filmgalan ever i världen, kanske hon känner press den här gången.

på bilden: I prada. (The devil wears prada, höhö...)

Yummy


Donna Karan F/W RTW 10



Alltså, detta var strålande! Jag tror inte jag har sett en enda kollektion där jag gillat varenda plagg... men Donna Karans fall/winter 2010 är helt bedårande. Allt är verkligen snyggt! Hade till och med svårt att välja vilka plagg som skulle upp på bloggen, haha.

buhu

Tröttast. Det värker i hela kroppen, dansade non-stop i ungeför fyra timmar igår.

Blogg.se's framsida är det tråkigaste jag läst. Vem fan bryr sig om vinter-os, typ, om en kanadensare bröt benet. Tror många bryter ett ben / dag i världen. Sämsta inläggen vistas på framsidan, seriöst.

Kan de inte ta något intressant, som min blogg, eller din blogg?

Usch. Jag läser för fullt nu. Orkar inte röra mig. Laddar ner film. Kollar klockan frekvent. Känner mig uppstressad.

Imorgon opererar jag mig.

hey, hey, a little stressed



Såhär såg det ut när jag skulle söka efter kläder för ikväll. Dresscode: color-blocking. Alltså... jag tänkte att det kunde vara snyggt att klä sig i blått, men har inga blåa byxor! Så det kommer bli svart, och även om det är tråkigt blir det så nu. Kör lite Agnes B från Rodeo. Svart är mitt liv.

Städat blev det sen i alla fall!

if you ever feel bored by your own dull clothes, try rei kawabuko's



Commes des garcons s/s 2010.

Skjortorna är fantastiska!

let's rock



Ikväll (20/2) (fan va tiden går snabbt?) är det fest! Festen alla Borås ungdomar väntat på typ. Tannaz & Karolina slår till med en fabulozo-party, och jag & min kära kompis Sanne skall förfesta tillsammans med andra goa människor.

Ses där? ;)

You cannot get mad on her!



Agynness Deyn, IT-modellen förra våren ramlade två gånger under en fashions how för haiti-offren. Men även om hon gjorde det kan jag inte bli arg på henne! Hon är för charmig, gullig, snyg, söt, vad som helst... alltså. Jag kan inte! Påminner lite om Carrie's flaunt i Sex and the City, då hon ramlar framför Heidi Klum, haha! Hon ställer sig upp rakryggad och ler! That's the spirit! Klippet kan du se här.

great, just remember to...



...köpa ett snyggt bälte till min snygga kappa, som är vääldigt simulär till just denna från Diesel Black Gold. Samma material, och definitivt samma färg. Lite nice alltså.

a different lookbook



Snygga kläder, annorlunda lookbook. Lite skrämmande faktiskt. Får mig att tänka på skräckfilmen "the strangers"... men vafan. Så länge kläderna är snygga. Gillar den dubbelknäppta kavajen till höger!

Adam Kimmel, Fall 2010

patches



Snygga jackor med patches. Snygga färger, jag gillar't! Annars är ju jeansen i mitten awesome.

Junya Watanabe F/W 10

coffee & cigarettes



Jag tar upp på mitt löfte om att blogga lite mer om min vardag. Här kommer två bilder från min och Michelles fika idag. Mysigt var det. Bland alla topics var hundar, skola, frisörsaxar, magrutor och snygga servitörer.

commes des garcons f/w 10



Väldigt fina färger, och skorna. Jag är kär.

Många andra plagg var sådär... Ibland kan Rei Kawabuko ha lite för kreativ modekänsla. Men jag gillar det. Dessa tre var mina favoritplagg!

black candy



Cushnie & Ochs F/W 10. Je t'aime. Smått porrigt, mörkt och sexigt.

Åpropå svarta saker, lyssna på Black Candy av Beat Happening!

lovely!



Beställde precis den här väldigt snygga väskan på den här sidan! Kan inte fata att jag fick den för 250 kronor...

here you go; my new blazer



Här är min nya Blazer. Det råliga är att den är typ, flanell... vilket gör den till värsta mjuka blazern! Och fatta vilket kap, jag fick den för endast 25 rikdaler!

Honoring Alexander McQueen



Man hyllar McQueen för hans framgånger än idag, då till exempel Betsey Johnson har ett plakat uppe för honom på catwalken. Inte nog med det hyllar Lady Gaga, en av hans musor, honom på BRIT Awards under hennes framträdande. Det han du se här! :)

black details - Alexander Wang F/W 10



Wang bara växer mer och mer för varje kollektion i mina ögon. Och jag tror han var en av utstickarna under NY Fashion Week. Alltså, svart är aldrig fel, och jag har nu fått flera klagomål bland mina vänner att det är trist... men hallå? BLACK IS NO REPLACEABLE! Mums.

Madonna before & after



Detta är ju nästan vidrigt. Hur mycket får man egentligen redigera? Madonna har varit ansiktet för Louis Vuitton ganska länge nu, och här kommer F/W 10 kampanjen. Före och efter. Sexigt eller hur? Eller inte.

Foton tagna av Steven Meisel

cravings for this leather-jacket


--------------------------------------



Äsch, nu lägger jag mig.

Godnatt!

amazing armin




Très Bien

worth putting him on here



En av mina favoritmodeller gällande killar är värd att nämnas. Jon Kortajarena har prytt många omslag, varit med i många editorials och gått många visningar. Inte bara har har gjort high fashion, han har slagit igenom kommerisellt också.

Räcker med att kika in på H&Ms hemsida för att hitta honom bland modellerna! Han håller på att bli stor. Eller okej, större än vad han redan är!

[Bilder ifrån VMAN tagna av Mario Testino]

armin who?


Le tour eiffel/An award



Okej, detta var jag idag. Kanske borde köra mer bilder på mig?

Tröja - Sunday Sun (Weekday)
Halsband: Le tour eiffel, souvenir + tråd. (Hemmagjord)



Sen har jag blivit nominerad utav både Ida & Marcus att göra den här listan, så jag får la göra den!

Så här går det till: Jag får en award, länkar till den som gett mig den, berättar sju fakta om mig själv och ger denna award vidare till sju andra bloggare.

1. Jag har så svart hår naturlig. Folk brukar undra, så här får ni svaret!
2. Hemma går jag runt i mjukis! Vissa vänner har seriöst trott att jag går runt i jeans och dressad hemma, men vad skall jag vara uppklädd för? TV:n!? Haha.
3. Jag är vegetarian! Har varit det i 5 år.
4. Jag är ifrån Serbien/Montenegro, men är född i Sverige. Alltså inte adopterad.
5. Jag avskydde mjölk när jag var liten, men sedan 2010 började har jag nog druckit mer mjölk än under hela min livsstid innan! Konstigt alltså...
6. Jag dagdrömmer nästan alltid om att jobba på Vogue typ.
7. Jag kan 6 språk flytande.



Nu skall jag antagligen länka till 7 bloggar. Men det känns som om alla bloggar jag läser redan gjort det. Så, jag ger mina awards till vänner ifrån verkligheten!

Arnela, Darya, Emma H, Klara La, Sandra, Hanna C, Mia H! Puss på er!

W magazine march 2010 issue feat. Megan Fox on the cover!


Alltså, hon är så vacker. Jag gillar inte army-inspirerade kläderna på de två understa bilderna, men blusen och klänningen på de två översta är très magnifique.

Fotat av: Craig McDean

Remember him?



Minns ni honom? Han spelade Tony i en av de bästa ungdomsserierna ever, Skins!? Han har i alla fall modellkontrakt också. Snyggare här än i skins kan man ju i alla fall konstatera.

Och just det, om ni  inte såg skins måste ni i alla fall ha sett "Om en pojke"? Hahah, det är han lilla killen som spelar Toni Colettes son. Åh, mysig film.

Swedish Models in Japan



Charlie Westberg och Oscar Spendrup tillsammans med en rysk modell jag inte minns namnet på posar i Takeshy Kurosawas S/S10-kollektion. Snygga kläder, snygga bilder,snygga modeller. Blir det bättre?

Lady Gaga in Viktor & Rolf S/S 2010


je t'aime les photographies...



Vet inte vem som tagit dem, eller till vad. Vet dock att det är Rasmus G / Kid of Tomorrow.

Snygga bilder, eller hur?

baby, i was made for you!



She & Him – Volume One

Säger inte mycket mer, lyssna bara - och känn vårkänslorna sakta krypa in!

the bookworm



Okej, folk måste anta att jag är en nörd. Men vet ni vad? Stolt är jag också!

Just nu läser jag två böcker, parallellt, vilket inte känns så bra. Men som tur är är den ena boken i väldigt korta kapitel, och som jag läser då jag inte har något annat att göra (och mycket fritid, för det krävs mycket tänkande för att förstå), och det är Naturen. Och den andra läser jag för njutningens skull, då Shantaram, som växer för varje minut. Fantastisk. Sen är det inte fel att Johnny Depp skall spela Lin - huvudrollen, i filmen som kommer i sommar!?

I wanna rock



MTWTFSS S/S 10

Mycket saker jag vill ha alltså. Är kär i ryggsäken, även om jag inte är så mycket för ryggsäckar.
Sen kommer jag nog definitivt skaffa mig en trench, känns som om alla kommer ha en. Rockar har ajg nog utav. Ligger två svara och skräpar i min garderob (för stora) så ja, en passande trench är ett måste i vår. Och en svart jeansjacka verkar också vara något för mig!

[Och ja, skall träffa min efterlängtade bästa kompis Yelle som jag inte umgått med på vad som känns ett år! Skall förbereda pizzadeg också. Min pizza är godast.]

missing them all



Saknar alla er blivande journalister oerhört mycket. Hela min klass alltså. Jag saknar till och med lärarna. Är jag sjuk i huvudet?

Antagligen Bäckängandan som inte varit i mig på sistonde som smått börjar återuppstå i mig.

New York, I love you!



Om du sett Paris, Je t'aime måste du se denna! Samma budskap, samma tema, kärleken - fast i en annan stad! Alltså, att få se sådana fantastiska skådespelare som Shia LeBoeuf, Rachel Bilson, Drea De Matteo, Orlando Bloom, Natalie Portman och många många fler i en så vacker stad spela så egensinnade människor med olika syn på kärleken är vad som gör en film till fantastisk!

Även om jag tyckte att Paris Je t'aime var bättre (för att Paris ändå är kärlekens stad) så måste ma se denna med. Enklare för folk som inte gillar franska och för folk som gillar kända amerikanska skådespelare.

Crocodile Dandy






När jag ser dessa bilder vill ajg kunna bära skinnbyxor. Men jag tror seriöst inte att jag passar i det. Det finns en kille på skolan som rockar i dem. Antagligen imiterar han glam-rockstilen, men ändå! Jag tycker att han passar i dem.

Åh, och den gråa kavajen från Dior Homme är sjukt snygg.

Natalia Vodianova in LOVE



Sjukt vacker är hon. Och att vara så självsäker framför en kamera helt naken är något som tar tid att bemästra. Detta är fan konst.

want


Rasmus G / Kid of Tomorrow.

VILL HA KAPPAN.

what's the day called now again?



Hallå där.

Idag är det den dagen som inte borde benämnas med ett hjärta i det. Jag bryr mig inte så mycket, men nu ringde en kompis, och vi skall ut och äta middag. (Sämsta förmulerade meningen ever?)

I alla fall, jag och Verre drar ut ikväll, och sedan blir det vin och film hemma hos henne. Kommer bli nice som fan.

criminal minds



Alltså, jag är typ helt besatt av Matthew Gray Gubler! Hans hår, hans röst, hans karaktär i Criminal minds, eller ja, när man hör honom prata i intervjuer låter han väldigt högt utbildad själv också! Han måste vara smart, och intelligens är något väldigt sexigt.

In memory of Alexander McQueen



McQueen, en av de mest inflytelseriga brittiska modeskaparna genom tvåtusentalet dog idag. Han blev 40, och hann skapa oerhört vackra plagg innan hans död.

En sak är säker, hans "krabbklo"-klackar kommer blir hans signatur, och ett minnesodjekt som redan kommit att bli IT-skor under 2009/10. Allt från Lady Gagas återkomst med Bad Romance till hans reklam för skorna har varit sjukt snyggt, och jag hyllar honom här.

Rest in Peace.

Bilder från i-D Pre-Spring 2010.

united colors of benetton S/S 10



Hallå där! Jag har varit sjukt stressad hela den här veckan, så ni får ursäkta min oförväntade bloggpaus! Har haft två prov idag och kan äntligen andas ut! Här kommer några uppfriskande bilder som får mig att vilja längta till sommaren.

United Colors of Benetton fotat av Josh Olins

you make me feel ali-ai-ai-ve



Bra låt, bra låt här! Skön pluggmusik!

Black Eyed Peas – Alive

Burberry BL S/S 10



Black Label från Burberry är en stilren och snygg kollektion som antagligen är lite billigare. Väldigt snygga plagg inför denna vår måstejag säga. Behöver en vår-trench!

Fotat av: Alasdair McLellan

Ado Les Scents S/S 10



Simplet och Klassiskt. Kan inte bli snyggare typ. Och även om många trender är inräknade i kollektionen, är det inte klyschigt. Håller ni med om att kläderna är snygga?

cK S/S 10



Väldigt snygga kläder i ett kallt format. Bilderna är blåa, och kalla, men samtidigt känns modellerna väldigt varma. Kontrasten skär sig väldigt bra i denna bild. Älskar alla asscoarer! Skorna och Kläderna är ju to die for!

Fotat av: Craig McDean

Step into spring with Kate Moss



Till skillnad från Lindsay Lohans shoot för MUSE med en tjej och en kille kör hennes konkurrent, Kate Moss med två killar. Men inte vilka killar som helst, utan de två modellerna Ash Stmest & Callum Wilson. En lite smått porrig story med snygga modeller och fina kläder. För Harper's Bazaar. Fotat av Peter Lindbergh.

brief encounter - VOGUE US - feb. 2010



Väldigt fin story från Vogue USA denna februari. Med Sean Combs och Natalia Vodianova. Ser vi en trend här? Modeller med skådespelare/artister? Lite weird, men mycket sådant har man skådat de senaste månaderna...

Fotat av: Annie Leibowitz

tonight's gonna be a good night



Just det, var tvungen att lägga upp en väldigt söt bild från i fredags. Alla dansade typ, fan va gött. I lördags spydde jag, av diverse anledningar, haha! (Vi behöver inte prata om det)

Love is in the air



Ännu fler covers till LOVE Magazine. Men är de verkligen så olika? Jag ser ju skillnar, eftersom jag vet vilka Kate Moss, Naomi Campbell, Natalia Vodianova & Daria Werbowy är. Men liksom, det är bara 4 tjejer egentligen, i samma pose. Det amn vill visa med dessa covers är ju just atta alla modeller verkligen ser annorlunda ut, ansiktsmässigt och kroppsmässigt. Och jag håller med. Tjejerna har ju bröst! :)

Agyness Deyn & Orlando Bloom for Me&City S/S 10



Väldigt fina bilder, som inte känns som en kampanj, utan mer som om Agnyess och Orlando var ihop, och lät sin vän fånga deras finaste ögonblick för att sedan exploatera till världen. De skulle vara ett fint par. Gillar kläderna!

Black, White, Denim - Zara Young S/S 10



Arthur Daniyarov & Ranya Mordanova för den här vårens Zara-kollektion. Mycket svart-vitt som vi ser. Och mycket denim. Trenden med att matcha denim med denim har slagit igenom stort för denna sommar, men tyvärr är inte jag mycket för denimplagg föröverkroppen. Inte på mig i alla fall. Men kan du matcha ihop det bra, then the hat goes of for you!

Simon Nessman for Armani Jeans S/S 10







Mina favoritbilder från kampanjen. Simon Nessman fotad av Takay.

Megan Fox in Wonderland Mag.









Fotograferad av Mariano Vivanco. Glödande het.

united states of tara



Helt klart en av de mest vrickade serierna jag någonsin sett, men också en av de bästa av sin tid. Med proucenter som Steven Spielberg bakom sig har United States of Tara berört många i USA, och blivit en succé (säsong 2 har påbörjat där) och vi har fått se en fanastisk säsong på Kanal 9. Men själv hann jag aldrig med det då, så jag kollade via streaming från någon sida på internet. Jag rekommenderar den verkligen för alla er som har en känsla för något estetiskt udda med en framställning som inte är utav sin ordinära karaktär.

Den handlar ju om en kvinna med multipala personligheter. Hon fastnar i en "person" och sedan minns inte hon själv vad som pågått under tiden denna personlighet varit i hennes kropp. Tara, som också är en mamma till en homosexuell kille och en rebellisk tjej, har tre viktiga huvudpersonligheter som hon måste kämpa emot att inte komma ut (eftersom de kommer ut när hon blir arg eller stressad) som heter T, Alice & Buck.

Nu vill jag inte heller berätta mer, för jag tycker ni skall se serien innan jag förstör allt. Kan själv knappt vänta till säsong 2!

(PS; den är inte tecknad, som på bilden ovanför, det är bara inledningen)

we all need a break sometimes

haft en liten bloggpaus. kommer tillbaka nu, med massa intressanta nyheter!

Jackie Ferm won Paradise Hotel!



Min favorit vann! Äntligen, liksom. Brukar itne ni cokså känna så, att ens favorit aldirg vinner någon dokusåpa eller realityshow? Nu vann Jackie i alla fall, som jag hejade på enda från första början! (Och Cimon också!)
Och hon var en värdig vinnare, den enda med medkänsla, egna utbrott, en känsla för humor och som inte backstabba! Jag tror seriöst att om Erika skulle vunnit skulle hon "skjutit" Kristoffer vid slutsumman på 250 000 kronor! Men det gjorde inte Jackie.
Så hon och Patrik stod som värdiga vinnare!

10+



Första gången inte modeller täcker omslagen för 10 & 10men. Istället lanseras februarinumret med Beckhams på. Smått sexigt? Ja. Även om jafg inte är ders största fan.

at last



Fantastisk film, och soundtacket får mig att rysa. Om ni inte sett denna verklighetsbaserade film måste ni se den. Beyoncé är fantastisk som Etta James, och vi får se skådespelare som spelar till exempel Muddy Waters och andra fantastiska mörkhyade artister i denna film.

Och musiken, alltså... jag är en sucker för soul. Här: Cadillac Records (Motion Picture Soundtrack) – Music From The Motion Picture Cadillac Records

grammys / red carpet



1. Ke$ha i, ja, ingen vet.
2. Rihanna i Elie Saab
3. Jennifer Nettles i Victoria Beckham
4. Carrie Underwood i Edition utav Georges Chakra
5. Lea Michele i Romona Reveza
6. Lady Gaga i specialgjord Armani Privè klänning. Skrämmande?

- Snyggast klädd? Rihanna, lätt.
- Fulast klädd? Lady Gaga. Alltså, förlåt, just denna kreationen var inte ens att leka med. Ser ut som att hon fastnade i något draperi, och fick ljusslingan från julgranen runtom sig.

february



Februari. Nästan lite Halleluja över det hela. Denna månaden kommer gå snabbt, därefter är sista vintermånaden, och sen kommer de torra (eller ja, lite halvt regninga - om man bor i Borås) månaderna. Kan knappt vänta. Massa snygga kläder man kan ha på sig :)

staying up for the grammys and not going to school the da after is the medicine i call love


RSS 2.0