Carolina Gynning for SCORETTSå jävla snygg. Så jävla fashion. Och skorna skulle jag rekommendera alla tjejer att köpa, awesome, heta och för ett bra pris! Nej, Carolina Gynning är ju bara mums!

Jacob Coupe photographed by Bruno Straub in Dazed, April 2010 (Japan). Let yourself get very inspirated.


Baptiste Giabiconi in L'Officiel Hommes China April 2010Fotat av Xiang Sun. Känner du till alla kända ansiktet Baptiste poträtterar? ;)

men in the cities


Jag vill ha nya kläder!

Men just det, glömde informera! Har köpt en svart trench, en baggy-ass tröja/klänning, en fin blå halvtransparent t-shirt & ett par smutsgrå korta kostymbyxor som skall sys om och bli lite halv-harem. Mums på det!

The parisian life"La Vie Parisienne" av Matthew Brookers. För GQ Italia, Mars 2010.

the only thing


Det enda plagget jag kunde ta seriöst gällande Fashion Against AIDS / Men. Och den kommer jag antagligen köpa. Påminner lite om ACNE-stuk, som de brukar komma ut med för höstkollektionerna. Gillar den, och ett bra budget- och basplagg!

Michael Angel S/S 10Väldigt snygg kampanj. Och snygga modellerna Ryan Betroche & Emily Didonato. Dock undrar jag om detta inte är lite likt Alexander McQueens mösnter från säsong x?

texas olsson for caféFotograferas i skinnjackor för nästa nummer av café! snyggingen, och snygga skinnjackor. behöver införskaffa mig nu :)

fasr - 2010


fifth avenue shoe repair - mums.

Alexa Chung for Pepe Jeans S/S 10Alexa Chung har gjort sig känd som modeikon under det senaste året, och har via det skapat sig ett brett kontaktnät. Hon har nu även börjat visa upp sig som en väldigt bra modell, och har bokat in många kampanjer, däribland denna kampanj för Pepe Jeans tillsammans med de manliga modellerna Boyd Holbrook & Tom Guinness och fotas utav Tom Murano. Väldigt somrigt & fräscht säger jag bara!

"Dreckitude, darling!"Denna säsong kan nog vara en av de bästa på länge! Tjejerna kläs för som kampanjer, med Custo Barcelona första fotosessionen, får gå på catwalk för Rachel Roy och ta fantastiskt fina bilder i motvind och regn. Kan man be om mer?
Just det, måste påpeka att André Leon Talley faktiskt är en fantastisk jurymedlem. Skönt att ha någon med som verkligen kan något om modeller!

Thomas Penfound in AnOther Man Magazine shot by Ben Toms


Älskar kläderna. Svart äraldrig fel.

LISTEN UPHej där! Jag har börjar skriva för internettidningen (mina vänners porjektarbete) CARIBE och kommer härdan efter skriva om mode där! Men ta't lugnt! Jag kommer skriva här med, fast där kommer ni få mer utförliga texter om mina känslor kring alltifrån ett visst klädesplagg till en modekapares innovativa försök! CHECK IT OUT!

BTW: Visst ser sidan fräsch ut?

Intervju med Rodeos Fashion Editor - Agnes Braunerhielm


Mitt Journalistik-arbete, som var att göra en intrevju. Och här är min intrevju med moderedaktören från tidningen Rodeo, Agnes Braunerhielm.

i was heading for the skyMums på detta.

tomorrowImorgon lägger jag upp min efterlängtade interbju med Agnes Braunerhielm på bloggen! Just so you know.

all exclusive!Intervjun med Agnes Braunerhielm är snart finito, och då tror jag att jag lägger upp den här på bloggen. Är glad över svaren!

nicely cut - new hair
so not active enoughtrött. tränar knät. har en skitsak till dator.

dock två positiva saker;

- jag har klippt mig
- imorgon bokar jag & mina två kusiner resan till Kroatien!

that oughta make me happy, huh?

well..."The Hurt Locker" vann 6 Oscars igår natt, bland annat det prestigefyllda priset för "Bästa Film". Kanske dags att de den? Säkerligen bra.

"Precious" förtjänade sin Oscar för bästa manus, och Mo'Nique för bästa biroll.

Måste också se "The Blind Side" med Sandr Bullock, som vann för bästa kvinnliga huvudroll.

Hela listan kan du läsa här! ;)

and i hate how much i love ou girl - but i just can't let you go, i hate that i love you soOkej, jag taggar med massa partymusik (även om jag inte kan dansa, pga mitt knä - patetiskt) och denna partymusik består av Rihannas album "Good Girl Gone Bad - The Remixes". 2009 års favvisar i en ny tappning, och ni kan också lyssna på dem här!

the 82nd annual academy awards tonight!Ikväll är det dags, det vi alla filmnördar har väntat på - OSCARSGALAN!

Den sänds livet ikväll i denna ordning, och jag kollar såklart på allt;

00:00 - Oscarsgalan - Röda Mattan (Mode på hög nivå!)

02:05 - Nedräkning till oscarsgalan...

02:35 - Oscarsgalan 2010 startar!


Glöm nu inte att folja detta om du orkar, och om du kommer orka vara uppe dagen efter, hahaha - det går som det senaste året på KANAL 9 och vi har svenskar som pratar under de amerikanska reklamerna för att pigga upp oss.

Kan knappt vänta!

Megan Fox is becoming a model...
Sexy Bitch.

Fotad av Paola Kudacki för UK Harper's Bazaar April 2010.

Menswear in 160g mag. shot by Eric Sposito - amazing clothes & fresh faces


the new jugde


Anna Wintour & André under Mercedes Benz Fashion Week.

André Leon Talley blir en ny jury i panelen för America's Next Top Model 14! Fattar ni vad detta betyder? Han kommer piffa upp denna serie med sina konstigheter, sina kontakter och sin stil och ta det till en högre nivå.

För alla som inte vet vem André Leon Talley är, är han Anna Wintours högra hand. Han hjälper henne med massa saker, och jobbar tillsammans med henne på VOGUE US.

Detta kommer bli fantastiskt. Hoppas bara tjejerna är riktigt bra iår!

they threw up

varför ska jag nöja alla andra med att vara så jävla positiv hela tiden?

vet du vad? fuck you, och alla i din närvaro. jag har aldrig behövt skita i någon, förutom dig.

äckel.

i guess we can just agree to disagreeJag är kär.

uuuuhJag rockar detta hår för tillfället. (= Alltså betyder det att jag inte ens orkar fixa mitt hår, förutom att platta det. SÅ trött är jag.)

phewArmin är hurtig och pluggar franska. Armin är så egoscentrisk att han gått med i en grupp för bara "Armin's" på facebook.

Armin känner sig inte ett dugg cool.

illInte noga med att jag har ett opererat knä, har jag mått skit i helgen. 39 graders feber, kräksjuka och massa mer som inte känns fina att nämna här. Alltså, straffas jag för något eller? Kunde inte gå till skolan idag, bilket för detta till 6:e dagen utan skola. Imorgon tvingar jag mig själv till det. Ni får ursäkta mitt utbrott.

RSS 2.0