.

att hålla utkik efter:

andreas grega
nejra
melanie fiona
miike snow

loving these bikerbootsDet blev ett feldöme utav mig i ett tidigare inlägg om att Jimmy Choos herrkollektion inte skulle säljas i Sverige, men det ska den. Skorna jag tycker är snyggast är bikerbootsen. Den enda nackdelen är att det är dragkedja på sidan istället för snörinng. Fast det är deras trademark, dragkedjan på sidan, som det ha på de resterande skorna inom herrkollektionen.

Checka ut urvalet här: http://www.hm.com/se/#/jimmychoo/ 

get a parka or a duffle with thick lining and you're ready to go fashiongod damn - why do you have to be so gorgeous?


Signe Siemsen - modell för American Apparel, BikBok m.m. och partykid.

Vad har du för framtidsplaner bortsett från modellandet och bloggen?
– Inte helt säker. Jag har en del DJ-jobb inbokade, fast egentligen vill jag helst bara skaffa barn och bli hemmafru. Men jag har lovat mamma att vänta tills jag blir 25.

Hugo Rehnberg / Café

halloweenparty 23/10 -09Det är jobbigt att vara macho. Man måste hålla redo på muschen, den instoppade skjortan och alla tjejer runtom en. Kul var det i alla fall!


and so on

Jag var på Lager för inte så länge sedan, i torsdags för att vara exakt. Och jag måste lägga upp bilder snart på alla de coola t-shirtsen jag hittade. Det var verkligen en hörna, Whyzecks kläder, som jag fastnade för, inget annat. Så det blev lite pasplagg och Whyzecks tröjor :)

Sen kommer bilder från Maskeradfesten på Bäckäng upp. Jag var en hunkig skogshuggare. Hoppas ni gillar det, haha!

hihi

på sängen hemma hos mig ligger 5 olika uppgifter. 2 är brådskande, och borde göras medan jag skriver detta. men jag orkar inte.

istället sitter jag på lookbook och dreglar över snygga kläder på väldigt söta killar och tjejer. jag sitter och är väldigt fascinerad över hur snyggt folk matchar, och önskar att jag hade ännu mer kläder i garderoben.

men det kommer.

jag sitter hemma och gör inga uppgifter.

trying to be excentric


just because, because, because


högmidje-byxorna

linnet

den beiga trenchen - väldigt burberry

skepparjackan

pälskragen

gör-dem-själv-byxorna / nit-jeansen

dova sweatshirts

feninistiska tröjor

liking the sweazerSweazer är en blandning utav en sweater och en blazer, vilket är som en mjukare sort utav kavajen. väldigt snyggt, men samtidigt dressat till vardags. och för övrigt gillar jag peter-pan-skorna!

veeery balmain, but for the men!


i feel sorry for us guys in sweden


Jag kollade igenom franska Vogue igad och jag tycker synd om oss killar, eftersom att i Sverige verkar det som att de bara kommer sälja de kvinnliga skorna av Jimmy Choo for H&M. De manliga är sjukt snygga, och inte alls så dyra heller, fattar inte konceptet med att inte sälja dem här i Sverige? Folk som co-designar åt H&M borde sälja allt de gör i landet där H&M ursprungligen är ifrån.

orderedJag beställde ett par martens nyss. kan knappt vänta på att de kommer. gillar stilen på dessa ;)

3.1 Philip Lim S/S 10. [cool basics]
a guy's walk-in-closet. can somebody build me one?TOPMAN A/W 09. Liking it.
dubbelknäppt cardigan - färgglada strumpor - solljusblekt denim - svart wax - lila sammet - mockajacka

liked the (bur)fit(t) on Liza J.Min kompis Liza hade en väldigt snygg t-shirt från Lovisa Burfitt i skolan för någon dag sen. Hennes illustrationer är väldigt uppskattade, och det är dem av mig med. Kolla bara!

Stine Goya, danish designer for WEEKDAY.

Bland det vanliga sortimentet om en vecka.

red see-through / hugo boss S/S 10


3J by Julian Red
Julian Red underlinje Julian Julian Julian, också kallad 3J är en finputsad linje, och en billigare variant utav hans huvudlinje. Jag gillar kollektionen skarpt, och jag har valt dessa plagg som favoriter, för att de är tjocka i tyget, perfekt för hösten, och för att de inte har något tryck på sig. Jag gillar inte tryck. Finns i andra färger också.

Köpställe: FACE

a new way of wearing martensvillhavillhavillhavillhavillhavillhavillhavillhavillhavillhavillhavillhavillhavillhavillhavi

come...back?

jag har ätit 19 bananer på tre dagar. undrar om jag kan proppa i mig 50 på en vecka?

if a girl can rock it in masculine and feminine clothes, she's a beaty
min vän moa. och ja, fika snart.

i make them good girls go badriktigt snygga kläder på folket igår. jag älskar verkligen cissis outfit. ursäkta de väldigt suddiga bilderna, var ganska så full, och ganska så glad.

drack jag fööör mycket igår. blev liksom, *kräkning pågår* hemma på min toalett halv tre på morgonen. efter det var jag inte när jag somna. det var bara en liten sidenote.

RSS 2.0